Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Een club als SK Berkenrode bestaat enkel door vrijwilligers die overal waar het kan de handen in mekaar slaan. Zowel op een leuke manier door een standje op de kerstmarkt open te houden als door iets minder leuke taakjes, zoals grachten uitmesten, uit te voeren. Een voetbalclub draaiende houden is geen sinecure.


Hierbij doen we een oproep aan alle mensen (ouders/grootouders/suikertantes/oudere jeugdspelers/...) om je kenbaar te maken als je, al is het iets kleins, wil bijdragen aan de werking.


Hiervoor hebben we een uitgebreide lijst vragen opgesteld. Dit zal je slechts enkele minuten kosten.


In eerste instantie gaan we op zoek naar mensen die graag een extra handje uit de mouwen kunnen steken voor kerst 2021. 


We polsen ook naar algemene bereidheid om elektronisch op de hoogte gehouden te worden.


En misschien nog leuker. Sommige mensen hebben vaardigheden die de club ten goede zouden kunnen komen. Geef je talenten zeker op !


We zijn u nu al dankbaar!

Van welk lid bent u een aanverwant. Geef ook even je relatie weer. (Bijvoorbeeld: vader - Jan Peeters - u9 ; Bijvoorbeeld: neef - Redouan El Makny - u15a )

Heel concreet zijn we op zoek naar helpende handen op onze werkdag van 7 november. Er zijn verschillende taken te doen. Je kan meedere acties aanduiden. Er zal steeds een coordinerende persoon zijn op de club voor alle taken.

Op 17 december zullen wij met de club een standje bevolken. We zoeken steeds wat mensen om de mensen te bedienen. Wie heeft interesse?


Tappen wordt sinds vorig jaar gedragen door ouders van jeugdspelers en mensen van het bestuur van de vereniging. Echter soms zijn er wel wat momenten vrij die nog opgevuld moeten worden omdat mensen wegvallen. Mogen we u hiervoor contacteren? Zelfs op de dag zelf?


Sommige mensen hebben vaardigheden die zeer hard welkom zijn in de club. Laat ze zeker hier weten!


Bijvoorbeeld: ik ben een schrijnwerker en wil af en toe wel eens iets kleins bevestigen.


Bijvoorbeeld: ik ben een vertegenwoordiger en wil graag helpen zoeken naar sponsors.


Bijvoorbeeld: ik ben zeer creatief en wil de kantine wel eens mee opleuken.


...


 * = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!